Lidmaatschap

 
Tal van zaken kunnen ondernemers zelf tackelen, maar er zijn ook belangen die alleen gezamenlijk succesvol kunnen worden aangepakt. Sluit u ook aan bij NRK Sectie Flexibel PU-schuim en geniet van de voordelen van het lidmaatschap. Wij geven u graag nadere informatie.

  • Netwerken
  • Kennisoverdracht
  • Promotie
  • Lobby/Belangenbehartiging
Informatie
 

Rubber technology seminar op Universiteit Twente

Van 19 tot en met 22 november wordt op de UT een intensief vierdaags seminar georganiseerd voor chemici, technici, constructeurs en designers die werkzaam zijn in de rubberindustrie of bij toeleveranciers en gebruikers.

Productie en verwerking van rubber en andere polymeren verlangt expertise en ervaring. In de betrokken bedrijven is behoefte aan fundamentele kennis en state-of-the-art technologie. De cursus Rubber Technology op de UT in Enschede geeft antwoord op vragen als:

  • Productieproblemen worden heel vaak opgelost via trial-and-error. Helpt het als je meer kennis van rubbers en van de beschikbare processen hebt?
  • Mixen is cruciaal voor de productie van goede compounds. Is de ene mixtechniek beter dan de andere?
  • Welke methode van vulkanisatie is voor ons product het beste? Of moeten we thermoplastische rubbers gebruiken?
  • Hoe kunnen milieuproblemen worden voorkomen in de rubberindustrie?Rubber Technology is een intensief seminar. Een tour door de fabriek van Apollo-Vredestein maakt er onderdeel van uit. Er zijn expert-sprekers met veel ervaring uit de industrie en uit de academische wereld waaronder Apollo Vredestein Consulting, AkzoNobel, Evonik, Kraton Polymer Research, Lanxess Elastomer en Kiwa.  De locatie is het congrescentrum 'Drienerburght'  op de campus van de UT. Kijk voor meer informatie over het programma en de kosten op de website:


« Terug naar vorige pagina

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 418
2260 AK Leidschendam

 


Contact

 

NRK Sectie Flexibel PU-Schuim

Tel: 070-444 06 90
Fax: 070-444 06 61

E-mail
 

NRK

 
 

© NRK Sectie Flexibel PU-schuim 2020