Lidmaatschap

 
Tal van zaken kunnen ondernemers zelf tackelen, maar er zijn ook belangen die alleen gezamenlijk succesvol kunnen worden aangepakt. Sluit u ook aan bij NRK Sectie Flexibel PU-schuim en geniet van de voordelen van het lidmaatschap. Wij geven u graag nadere informatie.

  • Netwerken
  • Kennisoverdracht
  • Promotie
  • Lobby/Belangenbehartiging
Informatie
 

Bedrijven gaan samenwerken met startups om innovatie aan te jagen

Om de innovatiekracht in Nederland te versterken gaan negentien grote Nederlandse ondernemingen intensiever samenwerken met startups. KPN-CFO Jan Kees de Jager roept meer bedrijven op dit voorbeeld te volgen. Hij is ambassadeur van het project COSTA, het samenwerkingsverband tussen corporates & startups, dat vandaag bij VNO-NCW, MKB-Nederland en Corporate Venturing Network is ondergebracht.

De vijftien aan het COSTA-project verbonden ondernemingen, plus vier andere bedrijven, zullen het komende jaar samen ruim 300 samenwerkingen met startups aangaan. Want "door samen te werken met startups kan innovatie sneller vormgeven worden en vertaald worden naar relevante producten en diensten voor consumenten en bedrijven. Die innovatiekracht vormt de basis voor economische groei en is belangrijk voor toekomstige werkgelegenheid en welvaart van Nederland", aldus COSTA-ambassadeur Jan Kees de Jager. "Wij nodigen alle Nederlandse bedrijven en organisaties uit de kennis en kunde binnen COSTA te gebruiken om verder te innoveren en Nederland vooruit te helpen."

Lees hier het volledige persbericht


« Terug naar vorige pagina

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 418
2260 AK Leidschendam

 


Contact

 

NRK Sectie Flexibel PU-Schuim

Tel: 070-444 06 90
Fax: 070-444 06 61

E-mail
 

NRK

 
 

© NRK Sectie Flexibel PU-schuim 2020