Lidmaatschap

 
Tal van zaken kunnen ondernemers zelf tackelen, maar er zijn ook belangen die alleen gezamenlijk succesvol kunnen worden aangepakt. Sluit u ook aan bij NRK Sectie Flexibel PU-schuim en geniet van de voordelen van het lidmaatschap. Wij geven u graag nadere informatie.

  • Netwerken
  • Kennisoverdracht
  • Promotie
  • Lobby/Belangenbehartiging
Informatie
 

25% ondernemers ondervinden last van Brexit

Uit een rondgang van evofenedex onder bedrijven blijkt dat vrijwel alle bedrijven bezorgd zijn over de gevolgen van een uiteindelijke Brexit. Het overgrote deel van de bedrijven vreest complexere douaneprocedures (72%), meer administratieve rompslomp (50%), hogere invoerrechten (47%), vertragingen aan de grens (44%) of hogere vervoerskosten (30%).

Nieuwe handelsafspraken tussen de EU en het Verenigd Koninkrijk moeten daarom zorgen voor vrije markttoegang, een gelijk speelveld, een eenvoudige douane zonder douaneheffingen, een efficiënte goederenstroom en gelijke producteisen. Circa 25%van de ondernemers ondervindt nu al hinder door de onzekerheid over de Brexit. Zo stellen Britse partners beslissingen of investeringen uit. Het Verenigd Koninkrijk is momenteel de derde handelspartner van Nederland, goed voor zo’n 300.000 banen.

Download het rapport ‘Brexit, belangrijke belangen’.

Exception of type 'System.Web.HttpUnhandledException' was thrown.

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 418
2260 AK Leidschendam

 


Contact

 

NRK Sectie Flexibel PU-Schuim

Tel: 070-444 06 90
Fax: 070-444 06 61

E-mail
 

NRK

 
 

© NRK Sectie Flexibel PU-schuim 2020