Lidmaatschap

 
Tal van zaken kunnen ondernemers zelf tackelen, maar er zijn ook belangen die alleen gezamenlijk succesvol kunnen worden aangepakt. Sluit u ook aan bij NRK Sectie Flexibel PU-schuim en geniet van de voordelen van het lidmaatschap. Wij geven u graag nadere informatie.

  • Netwerken
  • Kennisoverdracht
  • Promotie
  • Lobby/Belangenbehartiging
Informatie
 

InnovAward voor innovaties met impact in Limburg

Heeft u een innovatie met een aantoonbare economische spin-off in Limburg? Ding dan mee naar de InnoAward 2017 en schrijf in voor 31 maart aanstaande.

Deelname aan de InnovAward staat open voor ondernemingen, bedrijven, samenwerkingsverbanden van bedrijven en onderzoeksinstellingen die een innovatief product of proces ontwikkelen dat een aantoonbare economische spin-off heeft in Limburg, of deze in de nabije toekomst kan/zal genereren.

InnovAward is onderdeel van Limburg en Co, het co-creatie innovatieplatform van de provincie Limburg. De competitie biedt kans op het winnen van € 30.000 met uw innovatie. Deelname staat open in drie categorieën: tot 10 medewerkers (kleinbedrijf), 10 tot 50 medewerkers (middenbedrijf) en meer dan 50 medewerkers (grootbedrijf). Per categorie is er een geldbedrag te winnen.

Kijk voor alle informatie op de website: 


« Terug naar vorige pagina

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 418
2260 AK Leidschendam

 


Contact

 

NRK Sectie Flexibel PU-Schuim

Tel: 070-444 06 90
Fax: 070-444 06 61

E-mail
 

NRK

 
 

© NRK Sectie Flexibel PU-schuim 2020