Lidmaatschap

 
Tal van zaken kunnen ondernemers zelf tackelen, maar er zijn ook belangen die alleen gezamenlijk succesvol kunnen worden aangepakt. Sluit u ook aan bij NRK Sectie Flexibel PU-schuim en geniet van de voordelen van het lidmaatschap. Wij geven u graag nadere informatie.

  • Netwerken
  • Kennisoverdracht
  • Promotie
  • Lobby/Belangenbehartiging
Informatie
 

Onderzoek wijst uit: Investeren in Smart Industry loont!

Uit onderzoek van de KvK blijkt dat steeds meer ondernemers kansen zien voor omzetgroei en kostenbesparing via Smart Industry. Maar ook gaf 70% van de ondernemers aan niet bekend te zijn met deze term. Smart Industry, het digitaal verbinden van apparaten, machines en organisaties, zal de industrie radicaal veranderen. De deelnemers aan het Smart Industry Jaarevent 2017 riepen het toekomstig kabinet dan ook op met een ambitieuze aanpak ondernemers te helpen en investeringen te stimuleren.

Dat Nederland in een hogere versnelling moet komen was de belangrijkste boodschap tijdens het Smart Industry Jaarevent 2017 op 16 februari 2017 in de Jaarbeurs Mediaplaza. Willem Vermeend sprak over Smart Industry als groeimotor van de Nederlandse economie en banenmachine van de toekomst. Janika Horvath (KvK) en Arnold Stokking (TNO) presenteerden de resultaten en ontwikkelingen van het programma Smart Industry aan 750 ondernemers, vertegenwoordigers van kennisinstellingen en overheden.

Zo zijn de afgelopen twee jaar in 150 bijeenkomsten ongeveer 15.000 ondernemers en deelnemers uit onderwijs en overheid geïnformeerd over de vierde industriële revolutie, zijn 29 Fieldlabs gestart, is een netwerk van 30 Smart Industry lectoren ontstaan en zijn 200 bedrijven en instellingen tot ambassadeur van Smart Industry benoemd. Met een ICT standaardisatieagenda en een juridische toolkit worden bedrijven ondersteund bij het delen van data in de keten. Diverse universiteiten voeren onderzoeksprojecten uit en verschillende scholen ontwikkelen specifiek op Smart Industry gerichte opleidingstrajecten. Het programma Smart Industry is een initiatief van de KvK, FME, TNO, ministerie van Economische Zaken, VNO-NCW, Nederland ICT. De KvK helpt ondernemers door Smart Industry trends te vertalen naar concrete business kansen voor elk bedrijf.

Lees het volledige nieuwsbericht en download het Smart Industry Onderzoek 2016


« Terug naar vorige pagina

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 418
2260 AK Leidschendam

 


Contact

 

NRK Sectie Flexibel PU-Schuim

Tel: 070-444 06 90
Fax: 070-444 06 61

E-mail
 

NRK

 
 

© NRK Sectie Flexibel PU-schuim 2020